Waar is Park Matilo te vinden? Het ligt wat verscholen tussen de 2 wijken Meerburg en Roomburg in Leiden.

Er worden regelmatig vragen aan ons gesteld. Hieronder vind u de meest gestelde vragen met de antwoorden:

Vraag: Wij willen een picknick voor 20 personen organiseren. Mag dat?
Antwoord: Voor het organiseren van bijeenkomsten en evenementen van enige omvang verwijzen we u naar de website van de gemeente Leiden.

Vraag: Wij fietsen de ANWB-Limesroute. Kunnen wij Park Matilo bezoeken? En wordt er toegang geheven?
Antwoord: U bent altijd van harte welkom in Park Matilo. En de toegang is gratis, want het is een openbaar park. In het park kunt u zelf rondlopen en over de grootste Romeinse ontdekkingen lezen via DEZE PAGINA op uw smartphone. Wij werken momenteel aan een bezoekerscentrum, maar nu is in Park Matilo geen gelegenheid voor een hapje en een drankje.
De Romeinse vondsten van Park Matilo zijn te vinden in de Romeinse afdeling van het Rijksmuseum van Oudheden (Rapenburg, Leiden).

Vraag: Goedemiddag, Ik wil volgend weekend met mijn neefje Park Matilo bezoeken. Weet u misschien een leuke speurtocht of zoiets voor ons?
Antwoord: Enkele gidsen organiseren (tegen kosten) een leuke speurtocht. Voor meer informatie over activiteiten die u kunt boeken kunt u terecht op Prae.nl Momenteel werken we aan een route die u zelf kunt lopen. Maar daarvoor vragen we nog even uw geduld.

Andere vragen over het park Matilo of voorstellen voor activiteiten in het park?
Mail naar info@parkmatilo.nl of vul het onderstaande formulier in,

Contact opnemen met Stichting mooi Matilo: