Heb je er weleens aan gedacht om op een zondagmiddag eens iets anders te doen dan doorsnee Nederland? Ben je geïnteresseerd in historie en lijkt het je gaaf om deel uit te maken van een echte Unesco Werelderfgoed-locatie? Wil je je enthousiasme en interesse te delen, in dit geval met bezoekers van Park Matilo? En ben je bereidt (soms) letterlijk de mouwen op te stropen bij een evenement?
Kom dan eens kennismaken met de vrijwilligers van stichting Mooi Matilo en kijk wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Want we zijn op zoek naar versterking!

Wij zijn elke zondagmiddag – tot oktober – te vinden De Fabrica, het bezoekerscentrumpje in Park Matilo. Tussen een en vijf uur ontvangen we daar bezoekers en vertellen over de Romeinse (en middeleeuwse) geschiedenis van Park Matilo (of over de tuinen, wijngaard, planten en dieren in het park!). We zetten thee en koffie en leiden zo mogelijk bezoekers rond in het park.

Willen leren en tijd in steken
Als je al (veel) weet over Park Matilo en de Romeinse tijd, of over het Catharinaklooster of historische planten is dat fijn. Maar het hoeft niet: willen leren over deze onderwerpen en tijd willen investeren is belangrijker. Hoe dat dan gaat, bespreken we met je.

De Fabrica is van april tot oktober iedere zondagmiddag open van 13.00-17.00 uur en in najaar/winter tijdens de activiteiten van Stichting Mooi Matilo. Voor meer informatie: info@parkmatilo.nl

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *