Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Paradijs in Matilo

22 mei @ 12:00 - 17:00

€3,50

De paradijselijke Perzische tuinen met hun sprankelende fonteinen, geurige bloemen en beschaduwende bomen inspireerden de Grieken, Romeinen en later ook de middeleeuwers tot het aanleggen van net zulke prachtige tuinen.

In Park Matilo liggen verschillende tuin-paradijsjes: de Historische Tuinen, schooltuinen, stadstuinen en een heuse wijngaard. Tijdens het Paradijs van Matilo vieren we de bio- en culturele diversiteit van dit bijzondere Leidse park.

Strijk een dagje neer in het Paradijs en wandel door de geurige en kleurige tuinen van Park Matilo. Geniet onderweg van paradijsverhalen uit oost en west door Annet Breure van Plantenverhalen en Abbie Chalgoum, proef heerlijke hapjes door het Leids Steunloket Migranten, leer alles over eetbare wilde planten van Ellis Grootveld van Plant-Aardig, relax aan de bar met een biologisch drankje, vilt een bloem of leer stempelen met planten! De Flierefluiter maakt Romeinse muziek en de Romeinen van Legio Secunda Augusta nemen je mee op tijdreis naar de Romeinse tijd.

Kom genieten in het Paradijs in Matilo en koop hier, https://parkmatilo.nl/het-paradijs-in-matilo, je kaartje: € 7,50 voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen en € 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar, incl. alle workshops en een heerlijk oosters hapje van het Leids Steunloket Migranten. En er zijn betaalkosten van € 0,79 per bestelling.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€3,50
Site:
https://parkmatilo.nl/het-paradijs-in-matilo/

Locatie

Park Matilo Leiden
4GX9+X6 Leiden
Leiden, Zuid Holland 2314AZ Nederland
+ Google Maps