Van 12-14 juli toveren we Park Matilo voor de derde keer weer om in een heuse en supergezellige camping: de Buurtcamping! Met kampvuur natuurlijk maar ook zingen, circusles, yoga en vele andere activiteiten. De organisatoren zijn als vanouds Vereniging Buurtcamping Matilo, samen met het Wijkcomité, Stichting Mooi Matilo, Incluzio, SOL en talloze vrijwilligers.
Meer informatie en kaartjes zijn hier verkrijgbaar: https://debuurtcamping.nl/campings/leiden-park-matilo/ en https://www.facebook.com/buurtcampingmatilo

Geen zin in kamperen? Je bent ook welkom als dagbezoeker! Geen geld? Word vrijwilliger en je kampeert (bijna) gratis! Geen kampeerspullen? Die hebben we gratis te leen!

Wat kun je zo allemaal verwachten? Kom kamperen en maak kennis met je buren tijdens de vele workshops en activiteiten: steek samen het kampvuur aan zonder lucifers, zing mee met het zeemanskoor, ontspan tijdens de yogales, maak de mooiste hangertjes van speksteen, bouw mee aan een tof insectenhotel, word circusartiest tijdens de circusles en vertoon je kunsten tijdens de bonte avond!
Het wordt een wekend lang feest!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *