Goed nieuws! De corona cijfers gaan steeds verder omlaag en de versoepelingen volgen elkaar in rap tempo op! Dit biedt voor de Hollandse Limes Classic @home op zaterdag 10 juli a.s. ook mogelijkheden om de tocht nog leuker te maken. Deze fietstocht – georganiseerd door Ipse de Bruggen- start dit jaar vanuit huis, langs de Limes door Park Matilo, Nigrum Pullum en met de mogelijkheid tot een bezoek aan Museumpark Archeon. En verschillende boerenbedrijven in het Groene Hart bieden lokale lekkernijen aan.

 

Extra feestelijkheden bij castellum NIGRVM PVLLVM

Bij castellum NIGRVM PVLLVM, op het terrein van Ipse de Bruggen in Zwammerdam, is de speciale Limes expositie eindelijk weer geopend! Er zijn rondleiders aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de gevonden Zwammerdamschepen en je begeleiden door de Castellumtuin. Daarnaast is er een archeologische tent, kun je een testrit maken op bijzondere duo-fietsen en is er échte Romeinse koffie.

Inschrijven
Schrijf je in voor 2 juli en maak kans op de speciale Limes- fiets (t.w.v. €1000,-). Bij inschrijving ontvang je sowieso een geweldig startpakket met allemaal mooie lokale producten. Ga voor meer informatie of om je in te schrijven naar www.hollandselimesclassic.nl.

 

 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *