De ontwikkelingen in Park Matilo volgen elkaar nu snel op maar zijn nog niet zichtbaar. Samen met alle partners in de Wijkenvisie Roomburg en Meerburg werkt de Stichting Mooi Matio werkt met veel partijen aan de bouw van een Limes-bezoekerscentrum “De Soldatenbarak” waarin ook het Museum Matilo wordt gehuisvest. Daarbij zal het park worden verrijkt met een uitgebreid publieksprogramma het “4 Winden-festival”. En de Stichting Mooi Matilo durft deze grote projecten aan omdat de samenwerking is aangegaan met de beheerders van de Historische Tuinen van Matilo (Dorothee Olthof en Corrie Bokxe) en de tuinvrijwilligers. Daaarnaast is ook Jip Meijer, organisator van historische reizen en re-enactor, toegestreden tot het kernteam.

Al dit nieuws over Park Matilo wordt live gepresenteerd op de website Parkmatilo.nl. Onder leiding van Erik Onnes (bestuurslid van Mooi Matilo en voorzitter van Sagittatus) en Isabelle Fontijne, Leidse archeologie-student wordt deze mooi website nog mooier. Daar word nu hard aan gewerkt en tot die tijd is de oude nog in de lucht.

Excuses voor de nog gebrekkige gebruiksgemak van de huidige site. Zo snel mogelijk schakelen we over. Daar kijken we met ons alle reikhalzend naar uit.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *