Goed nieuws voor iedereen die graag van op facebook zit! Want naast deze website over Park Matilo  is er nu ook de facebooksite Park Matilo aangemaakt. Klik maar eens op Park Matilo | Facebook
Enthousiast Social Mediagebruiker en vrijwilliger Gerard Slokker gaat de facebooksite beheren. En het zou fijn zijn als u gaat volgen en vooral ook reageren en doorsturen. Want heel Nederland moet weten hoe leuk Park Matilo is!

Waarom ook een Facebooksite?
Tegenwoordig gaat heel veel informatie via Social Media als Facebook en wordt een website vooral gebruikt voor meer of achtergrond verhalen. Via Facebook is het mogelijk om op artikelen te reageren en vragen te stellen over Park Matilo, sneller dan via de website.

Wat staat erop?
Natuurlijk staat er in ieder geval op dat we kortgeleden in de krant stonden!

Daarnaast heeft Gerard veel filmmateriaal. En dat is superleuk want die kunnen natuurlijk geplaatst en gedeeld gaan worden. Naast actuele filmpjes en wetenswaardigheden staan op deze site ook veel filmpjes over de ontwikkeling van Park Matilo en omliggende wijken Roomburg en Meerburg,

Als voorbeeld hier alvast een filmpje over de wachttorens in Park Matilo:  Wachttorens Matilo – YouTube

Oproep
Help mee om Park Matilo nog bekender te maken en leuke en boeiende dingen te delen. Word vaste volger en reageer op de berichtjes. Laat van je horen!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *