Enkele maanden voordat Park Matilo als onderdeel van de Nedergermaanse Limes UNESCO Werelderfgoed Nedergermaanse Limes wordt, is het de Stichtjng Mooi Matilo gelukt om alle benodigde financiële middelen binnen te krijgen voor de bouw van een nieuw Limesbezoekers- en activiteitencentrum. Dit maakt onderdeel uit van het project “Keten in het Park!” dat naast het bezoekerscentrum ook voorziet in de toekomstige exploitatie ervan en de langdurige programmering van het “Vier Windstreken Festival”.
Begin maart hebben de laatste subsidievertrekkers enthousiast hun steun betuigd. Het team van subsidiënten bestaat dan ook uit: Provincie Zuid-Holland, Stuurgroep Wijkenvisie Roomburg en Meerburg/Gemeente Leiden, Fonds voor Cultuur Participatie, Prins Bernhard Cultuurfonds, Nederlandse Limes Samenwerking, Fonds 1818 en WOZ Fonds.
Om de golf van Matilo-activiteiten en nieuws te kunnen volgen ben je welkom op ParkMatilo.nl. Momenteel wordt gewerkt aan een grote upgrade van deze website. Van 1 april is de site klaar voor de Road to UNESCO.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *